Victor Hansen

Under 2021 har Victor tagit ännu ett kliv i sin utveckling. I SM plockade han hem 2 vinster och ytterligare två pallplatser. Det blev tillslut en andraplats men erfarenheten man samlat på sig är guld värd. Victor åkte dessutom att åka flera tävlingar utomlands; bland annat Tjeckien, Litauen och Tyskland.

Victor började köra 2015 och har levererat i ungdomsrallyn sedan tidig ålder. Hansen har verkligen legat i och körde mellan 2015-2017, 85 ungdomsrallyn! Han har under de senaste åren legat i toppen av JSM; 2018 slutade Victor 4a och 2019 blev det en tredjeplats i JSM Otrimmat 2WD. Under 2019 kom också Victors största merit, han vann då sin klass i SSR. Under 2020 blev det ännu en tredjeplats i SM.

Genom åren har Victor också hoppat in som kartläsare åt andra förare bland annat den nuvarande JVM-ledaren Tom Kristensson. Victor är blott 21 år och siktar i framtiden på att få köra VM-rally. Av den anledningen kör han varje år flera tävlingar i Europa för att utvecklas som förare.

Victor Johansson

Ingen förare kör själv och även i år har Victor Johansson presterat på sin alltid höga nivå. I SM kom de "the Victors" på pallen i varje deltävling och man tog även pallplatser utomlands.

Victor & Victor plockade, som sagt, under säsongen 2020 sin andra bronsmedalj i deras karriärer. För Victor Johansson var 2020 lite extra speciellt då han blev utsedd till Årets Co-driver av Svenska Rallyförarklubben. En fantastisk bedrift!

Victor har åkt med många olika förare genom åren och har även kört några tävlingar själv. Som kartläsare gjorde han debut 2014 och har sedan dess åkt många tävlingar. Med ett antal klassegrar genom åren.

Under 2019 började Johansson åka med Victor Hansen och tillsammans tog de en tredjeplats i JSM Otrimmat 2WD. En personlig merit för Victor själv var att han utsågs till årets co-driver i SSRC. Ekipaget blev klara för Team NYBE i slutet av 2019.

teamnybe-12
teamnybe-1